Onlineslide..,

Verdere verschuiving naar online ondernemen

In 2017 zullen nog meer ondernemers de overstap maken naar online ondernemen. Van netwerken en marketing, tot verkoop en administratie. Online ondernemen is een manier om efficiënter te werken, je kunt sneller schakelen en tijd besparen. Op dit moment wordt al meer dan 60% van alle mails geopend op smartphones. Het is dan ook essentieel om je mailings geschikt te maken voor die kleine schermpjes en touch screens.

SEO/SEAsocial mediacontent marketing; veel ondernemers zien ze als aparte kanalen. En dat is niet zo gek. Want stuk voor stuk vergen ze veel specialistische kennis. Maar daaraan heeft de consument geen boodschap. Die bewandelt onbewust al die kanalen op zijn reis naar een uiteindelijke aankoop. Daarom is het belangrijk om al deze ‘kanalen’ te begrijpen en te beheersen.


Kijk hier voor alle MKB + Comm. trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: