Online-ism: dè MKB Trend 2016

Met welke trends ga jij je het komende jaar aan de slag?

Zomerinhuis.nl , zet de 10 belangrijkste MKB Trends op een rij. Zodat je weet wat je moet doen in 2017 om succesvol te ondernemen in deze razendsnel veranderende maatschappij. In 2017 zullen nog meer ondernemers de overstap maken naar online ondernemen. Van netwerken en marketing, tot verkoop en administratie. Online ondernemen is een manier om efficiënter te werken, je kunt sneller schakelen en tijd besparen.

We laten met z’n allen meer en meer persoonlijke gegevens achter op internet. Mensen laten op social media achter waar hun interesses liggen. Daarnaast kun je veel informatie achterhalen van bezoekers op je website of uit je klantenbestand. Als ondernemer kun je deze  informatie benutten om je doelgroep persoonlijk en behoeftespecifiek te benaderen.

In 2015 wordt sociaal ondernemen nóg belangrijker. Een klant hecht in het beslissingsproces steeds meer waarde aan ervaringen van anderen. Door de komst van internet is het dan ook steeds eenvoudiger om ervaringen uit te wisselen. Als ondernemer heb je met jouw netwerk dan ook een goudmijn in handen.


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: