Flexcollaborate..,

Flexibiliteit in samenwerkingen en personeel

Ook in 2016 is het aantal zelfstandig ondernemers opnieuw gestegen. De flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer betekent ook een nieuwe vorm van ondernemen. Het traditionele kantoor met vast personeel verschuift naar flexibele samenwerkingsverbanden tussen freelancers.

Zoek ondernemers op waarmee je kunt samenwerken. Start een master mind groep, waar je met enkele ondernemers iedere maand elkaar scherp houd. Start een affiliatie netwerk en laat andere ondernemers jouw producten promoten en verkopen tegen een aantrekkelijk percentage…

Dus: terug naar de kern, het bedrijf klein houden èn werken met een schil van flexibele krachten. Als zelfstandige kun je eenvoudig je bedrijf uitbreiden met virtuele of flex assistenten waardoor je zelf ruimte krijgt om meer bezig te zijn met je expertise. Je betaalt dus alleen de tijd die echt besteed wordt. Maak vooraf duidelijke afspraken over te besteden tijd en maximale kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: