Insideoutness..,

HET NIEUWE ONDERNEMEN DRAAIT OM EQ:

IQ wordt EQ. Het gaat er om dat de klant jou iets gunt. Om waar je bedrijf en jij als ondernemer voor staat, waar je in gelooft, dus helemaal niet om de producten die je verkoopt… Het nieuwe ondernemer / leiderschap draait om EQ, gevoel en authenticiteit.

Met er gelikt uitzien komen ondernemers er niet meer in 2014.Het gaat om de inhoud. Als een ondernemer ’echtheid’ uitstraalt, en een dito verhaal heeft, krijgen mensen gevoel bij zijn bedrijf. En gevoel is gunnen weten we. Een product aanschaffen of een dienst inhuren is niet meer een strikt rationele beslissing voor consumenten. Er is zoveel keuze, dat ze kiezen voor iemand die ze het gunnen. Waar zij in geloven of -beter nog- waar zij andere ondernemers een gloedvol verhaal over hebben horen vertellen.

Jij als ondernemer zult moeten zijn wie je écht bent en dat dan ook laten zien. Waarom heb jij je bedrijf? Dat is de hamvraag volgens gevierd Brits reclameman Simon Sinek. De meest succesvolle bedrijven beginnen met ‘waarom’ en richten daaromheen hun organisatie in. Dus wil jij succesvol zijn, zorg dan dat je de achterliggende gedachte van je bedrijf helder hebt en dat verhaal actief met de buitenwereld deelt. Dat motiveert je om iedere dag weer hard aan het werk te gaan, motiveert je persóneel en spreekt (potentiële) klanten aan.


Kijk voor alle 10 MKBT + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: