Fundingfun..,

BANKEN VALLEN DOOR DE MAND

Alleen nog maar bij de bank aankloppen voor geld heeft geen enkele zin meer. Ondernemers anno 2014 stapelen hun financiering met crowdfunding, kredietunies en factoring. Met een businessplan naar de bank en dan precies het benodigde bedrag krijgen:no way.., dat gebeurt ècht niet meer in 2014. Ondernemers zoeken daarom hun heil in nieuwe vormen van financiering: microkredieten, crowdfunding, kredietunies, payrolling en factoring.

Het mooie hiervan is: je hoeft helemaal niet te kiezen. Ondernemers gaan risico’s en kansen spreiden en hoeven zo geen enkele vorm van financiering meer af te schrijven. Meerdere kleinere leningen ’stapelen’, levert namelijk hetzelfde op als één grote. Met minder risico maar met meer vrijkeid, commitment en daarom ook resultaat. 2014 wordt zomaar het jaar van gestructureerd stapelen. Doe er ook je voordeel mee.

Verbeter je financiële inzicht en verdiep je in financiering en daarmee in alle mogelijkheden op dit gebied die 2014 biedt. Welke financieringsvormen spreken je aan, passen het beste bij jouw bedrijf of bij jou als persoon? Durf eens van de ‘normale’ route af te wijken en maak een succes van je zoektocht naar krediet.


Kijk hier voor alle MKB + Comm/trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: