Cloudclubbing..,

WERK TIJD- EN PLAATS ONAFHANKELIJK:

De cloud is al overal. En niet alleen meer voor opslag van data maar vooral om die data te kunnen delen. Om overal te kunnen werken en te kunnen samenwerken. De cloud? Is dat inmiddels niet alweer Old-Skool!? Als je bedoelt dat online data-opslag al een tijd bekend is, heb je gelijk. Maar niet als je beseft dat die technologie toen nog in de kinderschoenen stond…

Want Apple kwam pas in 2013 met een vernieuwde cloud service. Google stapelde update op bètaversie en Microsoft sleutelde lustig door aan 365. Met 4G en overal WiF en binnenkort LiFI, toont de kracht van de cloud zich in zijn volle omvang. In real timesamenwerken op verschillende plekken; dure software is verleden tijd, efficiency is nu leading, In gebruik en belangrijker nog: Kosten.

Ondernemers zijn nog wat voorzichtig met deze trend. Ze zien de voordelen nog niet altijd en zijn angstig voor veiligheidsissues. Kortom, weten te weinig van de techniek om alles uit deze nieuwste devices te halen. Zorg dat jíj niet de boot mist! Parkeer de smoes dat je er geen tijd voor hebt en néém de tijd om je kennis over de cloud bij te spijkeren en up to date te zijn. Schakel ook daar een professional voor in!


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: