Small is the new Big..,

GROEI IS WEL EVEN WAT MEER DAN OMZET ALLEEN:

Misschien ga je in 2017 wel voor persoonlijke groei of het worden van een betere werkgever. We geloven nog steeds dat we een beetje in een crisis zitten. En die crisis moet door iemand worden opgelost: de EU, het IMF, de banken, de huizenkopers, onze regering of de gemeenteraad. Door iedereen behalve onszelf… Toch!??

Weleens bedacht dat we onszelf uit de crisis kunnen helpen door de keuzes die we maken? De macht is niet meer aan groot, de macht is aan klein. Het ’connected en slimmer werkende’ klein. Dus aan het samenwerkende MKB of groepen ZZP’ers. Hier liggen kansen! Als klein het nieuwe groot is, moet je je groeidoelstellingen dan ook maar eens goed onder de loep nemen… En je je meteen eens afvragen met wie jij de komende tijd gaat co-creëren.

Ga je voor snel en veel rendement of investeer je in andere zaken om op een andere – veel duurzamere – manier te groeien? Misschien ben je wel liever de beste werkgever dan de snelste stijger. Maar let wel: ook uit krimp is stabiele groei te realiseren. Hoe paradoxaal dat ook mag klinken. Weet wat je wilt, waar je naartoe wil met je bedrijf. Schets een beeld hoe jij je bedrijf er uit wilt latenl zien en stel een plan op om dat doel te behalen.


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

One response to “Small is the new Big..,”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: