Everywhere-ism..,

ONDERNEMEN IS MEER DAN 24/7:

Het is ook de mogelijkheid om over de hele wereld en mét de hele wereld samen te kunnen werken. Je moet daar zijn waar je doelgroep is. Alles en iedereen is tegenwoordig connected en kan met een krachtig en handzaam device de hele dag online zijn. De leegloop van winkelstraten is een rechtstreeks gevolg  van het exploderende gebruik van mobiel internet.

4G breekt komend jaar definitief door en dat maakt dat consumenten meer en vaker aankopen zullen doen als het ze uitkomt. Winkeltijden? Achterhaald. Waarom zou je dan nog wél afhankelijk zijn van kantoortijden als het om andere services en diensten gaat?

Altijd en overal betekent ook dat we anders over mobiliteit gaan denken. Want als je medewerkers via een messcherpe videoverbinding met elkaar kunnen spreken, waarom rijden ze dan nog door de file naar kantoor? Zorg dat jij altijd en overal kunt werken, met het volledige kantoor in je broekzak. Zodat je altijd bij je bedrijfsgegevens kunt. En maak flexibel werken mogelijk voor je medewerkers: Laat hen hun eigen werktijden indelen en zorg dat ze op mobiele devices werken die ze letterlijk overal kunnen inpluggen. En vergeet vooral niet je bedrijf naar online te tillen. Dat is waar het gebeurt!


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: