Sharerichness..,

SUCCESVOL ONDERNEMEN DOE JE NOOIT ALLEEN:

Je werkt samen: met collega’s, met concurrenten en zelfs met klanten. Want 2 kunnen meer dan 1. Zodat jij je kunt toeleggen op waar je echt goed in bent. Het kan niemand zijn ontgaan: de wereld verandert razendsnel. Consumenten stellen andere eisen en oude businessmodellen werken niet meer. Dat vraagt om voortdurende aanpassingen van jou als ondernemer..

Ondernemers die innoveren en inspelen op deze ‘nieuwe wereld’ zijn vaak succesvol. Zij veranderen hun businessmodel, passen hun product aan of gebruiken niewe technologie. Én gaan erover in gesprek met potentiële klanten, leveranciers, belangrijke partners en gespecialiseerde ondernemers. Daarmee verbeteren ze bijvoorbeeld hun productieprocessen of de toegang tot de markt.

Durf dus te veranderen en durf bewust een andere koers te varen. Focus bij die transitie in je bedrijfsvoering op toegevoegde waarde, creatie en samenwerking. Door goede samenwerking krijg je nieuwe inzichten en zul je het innovatieproces versnellen. Je hóeft niet meer alles alleen te doen, het wemelt in Nederland van de bedrijfs verzamelgebouwen en tijdelijke werkplekken waar ondernemers gebruik kunnen maken van elkaars kennis en kunde. Zelfs een concurrent kan je vooruit helpen. In 2017 ben jij geen allrounder meer die alles een beetje kan, jij behoudt je specialisme en zet op andere gebieden de kracht in van ándere ondernemers.


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: