Mobilemovings..,

CONSUMENTEN 24/7 online:

Horeca, retail en e-commerce: je klanten accepteren niet meer dat ze niet met hun smartphone kunnen betalen. Net zoals ze niet accepteren dat u geen WIFI ‘serveert’. Wake up! Bijna al je klanten hebben een smartphone met een bankapp. In een land als Kenia wordt al méér mobiel betaald dan met de portemonnee. Klanten verwachten in 2017 al dat ze zonder geld op zak je zaak in en uit kunnen lopen. Aan jou de keus of je ze zonder transactie de deur uit laat gaan.

Want weet je wel dat je veel meer kunt met het mobieltje van je klant dan hij zelf weet? Er technologie bestaat die je vertelt wat de maten zijn van de klant die nu al een tijdje bij de spijkerbroeken loopt te dralen? Want deze klant is een vaste klant en dat kun je weten doordat zijn mobieltje iedere zaterdagmiddag bij jou over de drempel stapt.

Zorg dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en vergeet daarbij vooral niet de privacywetgeving: welke technologie mág je gebruiken en hoe ver kun je daarin gaan? Ontdek hoe verschillende apps werken en waar ze voor ontwikkeld zijn. Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet en kijk hoe jij er je voordeel mee kan doen.


Kijk hier voor alle MKB + Comm.trends


 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: