GreenSide..,

DUURZAAM IS DOORGEBROKEN:

In aantallen die we niet hadden kunnen bevroeden. Met dank aan gulle regelingen in 2015 en 2016. Maar duurzame mobiliteit gaat veel verder. Dat gaat over total cost of ownership en verantwoord woon-werkverkeer. 0 procent, 7 procent, 4 procent of 14 procent? KIA, MIA, Vamil? Het maakt niet meer uit op welke wijze de overheid duurzame mobiliteit stimuleert. Het hek is van de dam: make way for your Green Side..:-)

Duurzaam rijden breekt door. In aantallen die we niet hadden kunnen bevroeden. Met dank aan gulle regelingen in 2015 en 2016 en een auto-industrie die laat zien waar zijn innovatiekracht ligt. In 2017 wordt het gemeengoed om via een brancheclub een electrisch voertuig aan te schaffen. Gebruikmakend van de subsidies en regelingen die er zijn, maar geregeld door de experts in plaats van de ondernemers zelf.

Gebruik bijvoorbeeld eens een mobilieitskaart. Daarmee regel je alles rondom zakelijke mobiliteit, voor jezelf en je medewerkers. Je zorgt ermee dat medewerkers flexibel kunnen reizen, voorkomt dat jij en je medewerkers maandelijks bonnetjes en declaraties moeten verzamelen én kan ermee afdwingen dat je mensen duurzaam rijden. Lease bijvoorbeeld alleen groene auto’s. En stel een bovengrens aan het budget, zodat mensen vaker thuiswerken en dus CO2-uitstoot en kosten besparen.

…………………………………………………………………………………………

Kijk voor alle 10 MKBTrends van 2014 op: zomerinhuis.nl / communicatie+ / slideshare

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: