Bigger is better..,

MOBILE COMMERCE IS HOT

De meest recente cijfers van comScore gaven aan dat 48% van de mensen al eens aankopen hadden gedaan via hun telefoon. Grote websites zoals bijvoorbeeld nieuwssite Nu.nl worden al meer gelezen op mobiele devices dan op computers. Op dit moment echter worden de meeste websites gemaakt om op de computer te worden bekeken. 

Nu steeds meer bezoekers primair hun tablets of smartphones gaan gebruiken om te browsen, moet er ’ns serieus nagedacht worden over welk effect dit heeft op het design, de conversie èn betalingen op websites. Volgens een rapport van Experian Marketing Services werd e-mail het afgelopen jaar al door 52 procent van de consumenten geopend op een smartphone. Dit betekent dat e-mail dus steeds meer een focus op mobile moet hebben. Lezers zullen eisen dat hun e-mail leesbaar moet zijn op hun mobiele device. Het zogenaamde responsive design helpt daarbij.

Kijk voor alle Marketing + Communicatie trends ook ’ns op: http://www.slideshare.net/EricZomer

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: