Better Branding:

ANYTHING GETS MORE & MORE BRANDED VALUE 

Het hebben van een goede (on-line) reputatie wordt steeds belangrijker, zeker als het economisch even tegenzit. Branding is belangrijk..; is letterlijk je onderscheiden van de rest, dus voorsprong krijgen èn voortbestaan. In dat kader gaan we dus veel (re)-branding projecten tegemoet zien. 

Als gevolg hiervan zullen veel bedrijven steeds meer effort moeten doen in het optuigen van Branded Content platformen en (bijvoorbeeld) hun gebruikte social media kanalen. Het strategisch in lijn brengen van al deze kanalen, met de BrandID en belofte zal veel tijd en inzicht vergen. In dit geval van een groeiende groep specialisten. Het outsourcen van dit type opdrachten is de komende tijd nog een optie. Steeds meer bedrijven realiseren zich echter dat het ’in-huis’ hebben, of zekeren van deze vitale kennis, niet alleen geld bespaart, maar ook veel tijdwinst brengt. En dat laatste is in onze 24/7 maatschappij zo langzamerhand een voorwaarde voor succesvol ondernemen geworden.

Meer communicatietrends van zomerinhuis.nl vind je op: http://slidesha.re/LKcBNo

Tags: , , , , , , , , , ,

About zomerinhuis.nl

Ik help merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen, door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: